Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Toets & Spel 2
 
               
Toets & Spel is een complete en eigentijdse methode voor piano met als basis een consequente opbouw van pianotechniek en handposities. Als speelmateriaal is gekozen voor een mix van bekend – ook Nederlands – en nieuw geschreven liedmateriaal in vele stijlen. Allerlei spelletjes, puzzels en opdrachten dragen bij aan de ontwikkeling van de theoretische kennis; bovendien passeren diverse gehoor-, ritme- en improvisatieoefeningen de revue. Toets & Spel biedt veel extra’s, maar laat de docent ruimte voor eigen pedagogische ideeën. De bijlagen met pianobegeleidingen bieden de mogelijkheid om tijdens de lessen voor muzikale ondersteuning en extra speelplezier te zorgen.

In deel 2 komt het vergroten van de omvang aan bod in doordachte stadia. Deze stapsgewijze introductie, samen met de zeer uitgebalanceerde uitwerking daarvan, biedt enorm veel educatief voordeel. Ook wordt een begin gemaakt met het begeleiden in de linkerhand en wordt het pedaalgebruik geleidelijk en met gerichte opdrachten ingevoerd.

Bij elk deel hoort een cd met vlotte begeleidingen van veel van het liedmateriaal, maar ook een aantal in de lessen geïntegreerde gehooroefeningen.

Componist:     Oldenkamp, Michiel, Rullman, Clara
't Hart-Romeijn, Anne-Kristien
Uitgever:     De Haske Publications
Bezetting:     Piano
Genre:     Methode voor individueel onderwijs
Productsoort:     Boek + cd (Play-along-cd)
Taal:     Nederlands

 

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 26,00
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

1 dag(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Relevante producten